"Allt han säger är magiskt!"
- Lisa Belfrage, Regissör och Producent

Föreläsnings Show

- Inspiration för alla.

Föreläsningen behandlar bland annat olika perspektiv för att förhöja livskvaliteten, oavsett vad som händer eller vilket bagage man bär på. Att skador inte behöver ses som svagheter eller defekter, utan hur en svaghet istället kan bli en styrka. Föreläsningen handlar i grunden om att må bra i sig själv, du bär på din egen medicin många gånger. Mår inte du bra i dig själv så är det svårt att hjälpa andra eller att klara av när världen skakar och blir ostabil att stå på.

Livet är inte och kommer aldrig bli en rak väg. Det kommer finnas toppar och dalar, och mängder med hinder att ta sig över. Men ett hinder behöver inte vara någonting negativt. Har du inga hinder i livet, betyder det ju att du står still. 


Inspirations showen kan bokas både för ungdomar och vuxna, med anpassat innehåll och tidspektrum. 

Att vara vuxen ska inte förknippas med att man inte får göra misstag, eller ännu värre att man inte längre får leka. Livet är ett stort lekland och ett långt äventyr. 

"30 är nya 13 och 70 är nya 30" Vi är så rädda att åldras och tänker redan i unga år att ålder innebär värk, stelhet och det värsta. Att man inte längre "får" vara ett barn ibland. 

Boka Inspirations show här