"Allt han säger är magiskt!"
- Lisa Belfrage, Regissör och Producent

Föreläsnings Show

- Inspiration för alla.


Isak föreläser också med utgångspunkt i sina egna livserfarenheter om vad liv, drömmar, fantasier och kontraster kan göra för att förhöja livskvalitén och läka "skador". Att inte följa grupptryck, inte döma andra baserat på en utsida och inte lära vidare de regler som man själv följer helt utan att ifrågasätta om de verkligen är det rätta. Ett fel kan bli ett rätt - och kan till och med göra saker ännu bättre. 

Föreläsningen behandlar bland annat olika perspektiv för att förhöja livskvaliteten, oavsett vad som händer eller vilket bagage man bär på. Att skador inte behöver ses som svagheter eller defekter, utan hur en svaghet istället kan bli en styrka. Föreläsningen handlar i grunden om att må bra i sig själv, du bär på din egen medicin många gånger. Mår inte du bra i dig själv så är det svårt att hjälpa andra eller att klara av när världen skakar och blir ostabil att stå på.

Livet är inte och kommer aldrig bli en rak väg. Det kommer finnas toppar och dalar, och mängder med hinder att ta sig över. Men ett hinder behöver inte vara någonting negativt. Har du inga hinder i livet, betyder det ju att du står still. 


"Vad är egentligen något?"
Inspirations showen kan bokas både för ungdomar och vuxna, med anpassat innehåll och tidspektrum. 

Att vara vuxen ska inte förknippas med att man inte får göra misstag, eller ännu värre att man inte längre får leka. Livet är ett stort lekland och ett långt äventyr. 

"30 är nya 13 och 70 är nya 30" Vi är så rädda att åldras och tänker redan i unga år att ålder innebär värk, stelhet och det värsta. Att man inte längre "får" vara ett barn. 

Det är också lätt att tro att när man växer upp så ska man sluta leka, lära och ha roligt. Men leken fotsätter och som i skolan så lär du dig bäst när du råkar göra fel. "Felet" var vist inte så farligt och det gjorde tillslut "problemet" något bättre.

En stor del av livet går vi i skola för att lära och smått öka kraven på oss, och många glömmer att livet fortsätter att vara en väg av lärdom. Lärdom är lätt att få, om man är nyfiken och öppen för det nya. Glöm inte heller att det bästa sättet att lära sig är genom att leka.  


 

Boka Inspirations show här